STF Vandrarhem Malmö

STF Vandrarhem Malmö ligger i södra delen av staden, ca 3,5 km från centralstationen. Vandrarhemmet har 163 bäddar fördelat på 1-6 bäddsrum.

Frukostservering finns i ett ljust och rymligt självhushållskök med utrymmen att umgås i. Trädgården är stor och charmigt vildvuxen. Inhägnad bilparkering finns.

Huset i tre våningar är byggt 1947 för ogifta arbetare på en av Malmös strumpfabriker och har fungerat som vandrarhem de senaste 37 åren.

Köp frukost eller laga din egen frukost i det gemensamma köket.
Du kan ta med egna lakan och handduk om du vill. Sänglinne måste alltid användas, sovsäck ej tillåten. Städa ditt rum själv eller köp städning. Husdjur ej tillåtna.

Incheckning och avbokning
Incheckning sker mellan kl. 16-19.
Eventuell avbokning senast dagen innan ankomst. Uteblir du utan att avboka blir du debiterad första nattens logi enligt generella regler för hotellbokning.

På vandrarhemmet
Vandrarhemstanken bygger på ett enkelt och prisvärt boende. Det innebär också att du har tillgång till självhushållskök och att det finns tv-rum och sällskapsrum att träffas i. För att det hela skall funka på ett bra sätt plockar alla undan och städar efter sig – precis som man gör hemma! På Malmö vandrarhem möts folk från Sverige och hela världen. En mötesplats som är väldigt trivsam när alla hjälps åt och känner ansvar.

>> Besök hemsidan

E-post: [email protected]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (27 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
STF Vandrarhem Malmö, 6.8 out of 10 based on 27 ratings